HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!stenild_el.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


Herlev har fået endnu en ung angriber ind i truppen. Denne gang Mads Aagaard.
Desuden er Dallas Maxwell ramt af "mononukleose"

Mads er en utroligt spændende ung angriber, som har haft hele sin ishockeyopvækst i Frederikshavn.
De sidste par sæsoner er der blevet produceret mange points i den Nordjyske klub på U20 og i 1. division
En pudsighed med Mads er desuden at han var kaptajn på U18 landsholdet i den forgangne sæson og at Jonas Sass, der også er skiftet til Herlev var det sæsonen før. Det er med andre ord et par U18-kaptajner der er kommet til Herlev der og det viser at det er spillere en træner kan regne med både på og udenfor isen. Aftalen med Mads Aagaard er på 1 år og statistikkerne for ham finder du nederst i denne artikel....

Dallas Maxwell ramt af Mononukleose:
Jesper Kjær oplyser desuden, at Dallas Maxwell er blevet ramt af virussygdommen mononukleose.
Det er derfor uvist hvornår Dallas kan begynde træningen på is, der jo ellers starter mandag aften kl. 18 når holdet træder ind på isen.
Klubben vil naturligvis give Dallas den tid han skal bruge til at blive rask og klar og man afventer således svar på diverse prøver og mere konkrethed omkring varrigheden af sygdommen.
Mononukleose betyder normalt, at man skal afholde sig fra at dyrke sport i en periode og vi kan citere følgende fra www.netdoktor.dk - sådan bare lige til lidt mere oplysende karakter:
Teoretisk set kan der ved hård fysisk aktivitet som for eksempel sport med kropskontakt muligvis ske skader på milten, hvis denne er påvirket. Det anbefales derfor at afholde sig fra dette indtil cirka fire uger efter sygdomsophør.På grund af udtalt træthed går der typisk flere måneder, inden man er helt på toppen efter et tilfælde med kyssesyge. Kyssesyge varer normalt to til fire uger og er ikke problematisk. Cirka tre procent oplever et længere forløb. Har man først haft sygdommen, er man beskyttet imod den for resten af sit liv, man er immun.

Herfra lyder der GOD BEDRING til Dallas og vi glæder os til han atter er frisk og fit for fight til at træne på is sammen med holdet. Det må være helt givet at der er reserveret en plads til ham i omklædningsrummet når han er klar igen.
 

 

Her er statistikkerne for Mads Aaagard:

Dallas Maxwell ramt af