Klik her for at se McDonald's lækre Herlev Eagles menu  


carlras.gif
Dansk Metal

Ørneborgen

Reebok
CCM Hockey

Skatertown

Body Mind Control

Smiley Rapport

Eagles

Hjalmarsson comeback og sejr over topholdet

hjalmarsson020112Raketterne var fyret af i forgårs og champagnen også drukket - men det var Eagles ligeglade med. De holdt deres egen fest på egen is og besejrede Frederikshavn Whitehawks for 3. gang i denne sæson og fortsatte dermed med at sætte points ind på kontoen og samtidig vise, at holdet mere og mere ligner et hold der i et kommende slutspil kan blive en ubehagelig modstander - uanset hvem der kan være kvartfinalemodstander. Nuvel - slutspillet er ikke sikret endnu formelt set, men med det spil Herlev Eagles har leveret den sidste tid, så er det svært at forestille sig at Ørneborgen ikke kommer til at lægge is til noget kvartfinalehockey når slutspillet går igang. Femte kamp i træk Herlev fik points og sidst man tabte i ordinær spilletid var i starten af december hvor Herning stak af med 3 points fra Herlev - i en kamp Herlev ret beset lige så godt kunne have vundet

Herlev lagde bedst fra land - Jonas Sass blev sendt afsted med en skarp og smart pasning fra Staal og Sass tog fusen på Bryan Hogan i Frederikshavns mål, der blev afdriblet iskoldt af Sass og 1-0 var på tavlen
Frederikshavn fik udlignet til 1-1 små 4 minutter senere, da en "Jesper Olsen" pasning på tværs imellem Herlevs backer blev opsnappet af Chapman, der spillede Christoffer Frederiksen fri - en forærning og en fejl fra Herlev - men så var der også lukket af til gaveboden.

Herlev blev ramt lidt hårdt af udvisninger i første periode, men hvor mange mente at dommerne ikke var fair, så vil jeg lidt påstå, at Herlevs udvisninger var "mindre smarte" end når Frederikshavn lavede unoderne, men også det fik Herlev sat skik på i anden periode og det var pludselig Frederikshavnerne der måtte i straffeboksen hele 7 gange i anden periode - og det straffede hjemmeholdet med maner. 2 powerplaymål fra Eagles gav en føring på 3-1 og endda med mersmag. Først var det Kim Staal, der fra favoritpositionen midt i slottet, var knivskarp og hans 2-1 mål blev kort efter fulgt op af et drømehug fra Kim Johansson til 3-1 og Herlev sad på løjerne
Fejlene var blevet minimeret og det var på ingen måde ufortjent, at hjemmeholdet var foran. Der skulle da også en smule held til, da en blød puck lagt på mål fra den nordjyske landsholdsback Mads Bech Christensen, ramte en Herlevspiller foran mål og snød Gasper Kroselj og 3-2 gjorde det hele spændende.

Det virkede som om Herlev var de smarte i resten af kampen, hvor topholdet fra nordjylland var dem med fart i skøjterne. Men de fik ikke spillet sig igennem Herlevs forsvar, der igen stod godt på banen og da Herlev i midten af 3. periode fik endnu et powerplay slog populære Thomas Johnsen til - med et brag af et slagskud fra blå linie susede pucken ind i mål til 4-2 og kampen virkede afgjort.

Frederikshavn forsøgte det eneste de kunne, nemlig at tage målmanden ud, men igen viste Herlevs defensiv sig klogt spillende. Pucken blev erobret og spillet koldt op af banen indtil Andrew Cox var alene med det tomme mål. 5-2 pucken blev sat ind og så var der lukket og slukket.

Favoritterne blev - som Sønderjyske blev det før Nytår - sendt hjem fra Ørneborgen uden hverken champagne, kransekage eller points.

Stærkt og bundsolidt af Eagles, der ser bedre og bedre ud. Nu må det handle om at nyde godt af, at spillertruppen igen har fået nogle folk tilbage fra sygdom og skader. Således var det sæsonens første turneringskamp til publikumsfavoritten Erik Hjalmarsson, der fik en knæskade helt tilbage i pokalkampen i Amager før sæsonstarten. Erik Hjalmarsson vendte tilbage og spillede en fin kamp og fik endda lavet en assist på Kim Johanssons powerplaymål til 3-1. Godt at have ham tilbage, ligesom Herlev så ud til at nyde godt af igen at have rutinerede kræfter som Thor Dresler, Andreas Sabroe og Kim Johansson.

Nu går turen til Aalborg på fredag - en utroligt svær kamp imod endnu et tophold, der dog nu har måtte sige farvel til deres helt store profil, NHL spilleren Colin Greening.
Måske et fingerpej om, at Herlev skal tage til nordjylland og tro fint på sig selv og rejse ud for at hugge nogle points i Gigantium også - ja, hvorfor ikke..... som Herlev har spillet på det sidste er vi farlige for alle.

SUPER kamp af Herlev Eagles - der var intet at klage over - bare at takke holdet for at levere en fremragende kamp og fantastisk underholdning - Bravo bravo!

 

Eagles TV var igen på pletten og fik en snak med Erik Hjalmarsson og med Jack McNamara ........... opdatering følger.....