Klik her for at se McDonald's lækre Herlev Eagles menu  


peter_soelling.gif
Dansk Metal

Ørneborgen

Reebok
CCM Hockey

Skatertown

Body Mind Control

Smiley Rapport

Eagles

NHL SPILLER TIL HERLEV EAGLES!!

kleinsign

Vi kan med meget stor stolthed præsenterer en vaskeægte NHL spiller, der tørner ud for Herlev Eagles! 
Der er tale om den 28 årige canadiske back Kevin Klein der normalt holder til hos Nashville Predators i NHL. For 2 måneder siden forlængede Nashville Predators kontrakten med Kevin for de næste 5 sæsoner, hvilket vidner om en kvalitetsstempling Nhl klubbens side.

Kontakten med Kevin er kommet i stand takket være Kim Staal, der spillede sammen med Kevin i Milwaukee Admirals i AHL i sæsonen 2006-2007. I tiden før og efter har Kevin været i Nashville Predators i NHL og har de seneste 4 sæsoner været en fast bestanddel i NHL og en af klubbens absolutte topspillere

I 337 kampe i NHL som back er det blevet til 15 mål og 59 assister for ialt 74 points.
Især i sidste sæson fik Kevin Klein sit absolutte gennembrud, da han var en af de bærende kræfter hos Predators. På pointsiden blev han noteret for imponerende 25 points i 76 kampe - og det er virkelig fornemt af en back.
Ud over sin imponerende karriere i NHL har Kevin også en meget lang karriere i den næstbedste række "over there", hvor det i AHL er blevet til 252 kampe med 23 mål og 69 assister til ialt 92 points!

Det er således en bomstærk back med masser af offensive kvaliteter vi her får at se i Eagles trøjen!

Men der skal heller ikke herske nogen tvivl om, at Kevin vil kunne bidrage med enorme kompetencer i defensiven og vi er sikre på at alle vores spillere vil tage ved lære af en sådan spillerkapacitet - også og især når det kommer til at se og lære hvorledes en så topprofessionel spiller på det absolutte topplan i verden træner og giver sig i kampene.

Vi er i Herlev Eagles ualmindeligt stolte af, at kunne tiltrække sådan en kæmpe profil til klubben. Han ankommer med de varmeste anbefalinger - som sagt også fra Kim Staal, der jo kender ham, men han er også selv meget glad for at komme på is i Herlev og gøre hvad han kan for at hjælpe holdet med sine evner og sin rutine.

Kevin Klein forventes at være på is i Ørneborgen allerede onsdag eftermiddag når der er træning kl. 16.00.
 
Hvor vidt Kevin når at blive spilleberettiget til kampen imod Rødovre Mighty Bulls på lørdag kl. 19 er uvist i skrivende stund.
Aftalen med Kevin Klein er foreløbig gældende indtil landsholdspausen d. 8. december 2012.
Derefter gøres der status over hvad situationen er i NHL, men begge parter er på forhånd interesserede i, at lade samarbejdet fortsætte, hvis NHL ikke kommer igang!

Naturligvis kan Kevin - som Colin Greening kan det i Aalborg, rejse hjem hvis NHL pludselig skulle komme igang.

For at se Kevin Kleins statistikker - klik her (link til Eliteprospects http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9507
For at se Kevin Kleins spillerprofil hos Nashville Predators - klik her (link til Predators profil på Kevin http://predators.nhl.com/club/player.htm?id=8470630

Pressen er velkommen til vores træning kl. 16, hvor der herefter vil være mulighed for interviews.


Aftalen med Kevin Klein er kun kommet i stand ved hjælp af en række fantastiske og loyale sponsorer: spons2

Senest opdateret: 15/11-2012 11:24