Klik her for at se McDonald's lækre Herlev Eagles menu  


alleroed-auto.gif
Dansk Metal

Ørneborgen

Reebok
CCM Hockey

Skatertown

Body Mind Control

Smiley Rapport

Eagles

Kontrakt og try out spillere hos Eagles

En af klubbens egne spillere skriver kontrakt med Herlev Eagles.
Vi kan med glæde afsløre at Herlev Eagles har skrevet en 1 årig kontrakt med den talentfulde back Andreas Gath, som kommer fra egne rækker.  Andreas trænede allerede sidste sommer med eliteholdet og har via solide præstationer sidste sæson på både U20 og 1. division, sammen med en rigtig god sommertræning i år gjort, at vi mener Andreas er klar til at tage næste spring. Andreas har både spillet med U16 og U17 landsholdene, så vi glæder os til at se Andreas tage næste skridt i udviklingen.

Derudover kan vi informere om, at der i næste uge vil ankomme to unge spillere, som hen over de kommende par uger vil forsøge at overbevise trænerne om, at de skal tilbydes en kontrakt.
Det drejer sig om den 23 årige svenske keeper Jesper Engelin, som senest kommer fra Olofström, én af vores kommende modstandere i en træningskamp. Engelin delte sidste sæson tjansen som 1. keeper og vi har fået fine referencer på Jesper. Nu har vi muligheden for at se Jesper an i træning og nogle kampe og tager derefter beslutningen. Jesper er én af flere muligheder for at tilføje en målmand til truppen.

Den anden unge spiller der tilslutter sig holdet i næste uge, er den 22 årige center Mikael Paunio der også kan spille wing. Paunio startede sidste sæson op for det stærke finske hold HIFK i SM-ligaen. Senere blev han lånt ud til Kiekko-Vantaa i den næstbedste finske række, men det meste af sidste sæson blev desværre spoleret pga. skader. Paunio har tidligere været udnævnt som et stort talent i finsk junior hockey med flere landskampe på diverse ungdomslandshold. Nu er Mikael klar til at vise sig frem i Danmark, hvor han håber han kan tilspille sig en kontrakt.

Senest opdateret: 03/08-2012 23:01