HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!reebok.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


Rekonstruktion på plads

Den økonomiske rekonstruktion, som Herlev Eagles igennem den seneste tid har arbejdet hårdt på at få gennemført, er nu faldet på plads. Sø- og Handelsretten har således i dag formelt vedtaget rekonstruktionen.


”På vegne af Herlev Eagles er jeg naturligvis særdeles glad for, at Sø- og Handelsretten i dag har vedtaget rekonstruktionen. Vi har dermed sikret, at der fortsat kan spilles ishockey på eliteplan i Herlev til glæde for såvel spillere som tilskuere og alle andre i og omkring klubben”, siger klubbens direktør, Kenneth Christiansen.


Kenneth Christiansen udtrykker, på vegne af Herlev Eagles, samtidig sin store tak til alle de mange mennesker, som har hjulpet klubben i den vanskelige tid. En hjælp og opbakning, som har været helt uvurderlig.


”Med rekonstruktionen kan vi nu igen fokusere fuldt ud på det sportslige. Derfor håber vi også at se rigtig mange tilskuere komme op i skøjtehallen allerede på fredag, når de forsvarende mestre fra Esbjerg lægger vejen forbi”, slutter Kenneth Christiansen.

Kenneth Christiansen kan træffes på tlf. 25 35 20 40