HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!tank_kaidigebach.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


Endelig! Sæsonstarten er her!
 
Efter en sæsonoptakt der har budt på en række kampe på udebane, så er turen nu endelig kommet til at drengene er hjemme på egen is. Træningskampene har budt på en lille håndfuld sejre (og et enkelt nederlag), men med en frisk 4-1 sejr i bagagen over Fife Flyers fra Skotland, hvor hele Herlevs Kim Staal med to mål blev "man of the match", så er der grund til at lade optimismen boble.
 
Første modstander er Hvidovre Fighters, der efter fire år i 1. division er tilbage i ligaen. Hvidovres fokus er på at etablere sig i den bedste række med et hold baseret på talentudvikling garneret med en samling udlændinge, der alle har svensk pas.
 
Der er mange i hockey-Danmark, der mener, at det allerede nu er en kamp mellem to bundhold, men lad os nu se, om ikke Herlevs drenge med coach JP MacCallum i spidsen kan drille de store hold i Metal Ligaen. Sæsonstarten har på den sportslige side set rigtig lovende ud, og der er masser af positive vibrationer i truppen, så hvad venter vi på? Lad os komme i gang - der er face-off fredag kl. 20.00 i Herlev Skøjtehal.
 
Vi ses!