HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!reebok.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


Herlev Eagles: Træningstur til Skotland var gratis for holdet

Herlev Eagles var sidste weekend på en træningstur til Skotland, hvor holdet spillede en række kampe. I den forbindelse har der fra forskellige sider været udtrykt undren over denne tur, da holdet samtidig var under økonomisk rekonstruktion.

Fra Herlev Eagles´ side er det derfor magtpålæggende at fastslå, at træningsturen var helt og aldeles gratis for holdet. Alt i forbindelse med turen blev således betalt af den skotske klub, Fife Flyers, som havde inviteret Herlev Eagles til Skotland. Dette gælder alt fra flybilletter til hotelophold og bespisning.

”Jeg vil gerne slå fast, at bestyrelsen i Herlev Eagles naturligvis tager den økonomiske situation, som holdet er i, meget seriøst. På samme måde som jeg naturligvis også gerne vil slå fast, at vi har den dybeste respekt for vores kreditorer, hvorfor vi selvfølgelig heller ikke på nogen måde kunne finde på at bruge penge på en træningstur. Alle udgifter i forbindelse med turen blev afholdt af Fife Flyers. Herlev Eagles har således ikke selv haft så meget som en krone op ad lommen til turen” udtaler Nicolai Flindt, som er bestyrelsesformand i Herlev Eagles.

Turen er i øvrigt kommet i stand efter invitation fra Fife Flyers med hjælp fra deres sponsorer.

______________________________________________________________________________

Nicolai Flindt, bestyrelsesformand for Herlev Eagles, træffes for yderligere kommentarer på tlf. 27 88 27 62