HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!byggeringen(1).gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


Herlev Eagles har søgt rekonstruktion ved Sø- og Handelsretten efter de seneste år at have været udfordret økonomisk af svingende sponsoraftaler og sportslige resultater.

De almindelige kreditorer i Herlev Eagles har sammen med Danmarks Ishockey Union allerede tilkendegivet at ville støtte op om en redningsaktion af Herlev Eagles. Herlev Eagles er samtidig i en positiv dialog med SKAT for gennemførelse af den endelige rekonstruktion.

En rekonstruktion vil indebære, at samtlige kreditorer vil modtage 25% af deres tilgodehavender, hvilke midler allerede er tilvejebragt fra Erhvervsnetværket under Herlev Eagles på vilkår om, at kreditorerne ikke afviser rekonstruktionsforslaget.

Bestyrelsesformanden for Herlev Eagles, Nicolai Flindt, udtaler:

"Sø- og Handelsretten har givet os lov til at søge rekonstruktion, og de har udpeget professionel rekonstruktør, advokat Andreas Kærsgaard Mylin, samt en uafhængig tillidsmand, revisor Thorbjørn Helmo Madsen, med hvem ledelsen og vores egen revisor i disse dage er ved at færdiggøre det nødvendige materiale til endelig vedtagelse af rekonstruktionen. Samtidig med bestyrelsen med et betydeligt antal frivillige allerede har etableret en række sponsoraftaler, aktiviteter samt tilskudsaftaler, så den fremadrettede drift for også den kommende sæson er sikret, når rekonstruktionen vedtages"

Samtidig styrkes Herlev Eagles nu fremadrettet ved sin strategiske ansættelse af træner fra Canada og dennes nyligt rekrutterede og sammensatte spillertrup til den kommende sæson. En spillertrup, der sammensætter sig professionelt af lokale spillere fra Herlev, Canada, USA samt Norden.

Herlev Eagles demonstrerede således allerede fremtiden ved i den seneste uge at vinde to kampe over sidste sæsons sølvvindere i Metalligaen.

Lokalt udvides aktiviteterne fra Herlev Eagles, således at de professionelle spillere, trænere og rådgivere omkring spillertruppen aktiveres yderligere i det daglige foreningsliv med børn og unge under Herlev Ishockey Klub.

Som det udtrykkes om samarbejdet med Herlev Kommune:

"Herlev Eagles vil fortsætte det gode samarbejde med Herlev Kommune med ambitionen om, at ishockey fortsat er en central del af Herlevs idrætskultur, og at Herlev Eagles fortsat indgår som en vigtig del af foreningslivet, der i øvrigt udfolder sig i samspil med børn, unge og skolevæsen i Herlev"

Formanden for Herlev Ishockey Klub, Sus Nielsen, udtaler supplerende:

"Det kan siges meget kort: uden elite ishockey, ingen bredde – og uden bredde, ingen elite ishockey"

Rekonstruktionen forventes at falde på plads den 13. september 2017.

Kontakt:

Bestyrelsesformand Nicolai Flindt, tlf. 40 46 88 88, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.